Muratpaşa Müftülüğü, Kuran kursu öğrencilerine futbol turnuvası düzenledi

Antalya'nın merkez Muratpaşa ilçesinde müftülük tarafından Kur'an kurslarına gelen öğrencilere futbol turnuvası düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Temmuz 2012 19:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Futbol turnuvası finaline Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Muratpaşa İlçe Müftüsü Celil Karaca ve imamlar katıldı. Müftülük tarafından hazırlanan 120 kişinin katıldığı turnuvada 7 takım mücadele verdi. Turnuva finaline Şehadet ve Etiler Camisi kaldı. Turnuvaya katılan tüm öğrencilere Başkan Evcilmen tarafından top hediye edildi. Turnuvada dereceye giren takımlara plaket takdim edilirken, 150 öğrenciye de Kuran-ı Kerim verildi. Ayrıca futbolun yanı sıra Kur'an kursuna katılan kız öğrenciler de ilahi söyledi.

Bu tür programların kursa gelen öğrenciler için kaynaşma açısından önemli olduğunu belirten Muratpaşa Müftüsü Karaca, çocuklara Kuran derslerinin yanı sıra farklı aktiviteler de yaptıklarını ifade etti. Yaz kurslarında sadece Kur'an dersleri ile öğrencileri sıkmamak için bu tür programların yapılması gerektiğinin altını çizen Karaca, ?Bunları tatil eğlence amaçlı yapıyoruz. Önceki yıllarda bazı çocuklar spora gidiyorum deyip derslere girmiyordu. Biz de bunun önüne geçmek için sportif faaliyetler yaptık. Hatta özel forma diktirdik.? dedi.

Ödül töreninin ardından program son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber